Dansk
 
English
         
 
Etik og Grønlandske sælskind
 
Alle GRØNLANDSKE sælskind der bruges ved Mette Kristensen Design kommer fra en bæredygtig kilde, og er blevet importeret til Europa fra Grønland. Alle sælskind erhverves fra Great Greenland. De står for indhandling af alle sælskind i hele Grønland, og køber dem af de grønlandske fangere, der normalt fanger sæler alene, enten fra en båd, eller en hundeslæde. Formålet med sælfangsten er kødet, der indgår i husholdningen hos mange grønlandske familier - skindet er et biprodukt. Sælerne lever i det fri, og er altså ikke i fangenskab.
 
Grønlandske fangere har haft svære vilkår i de seneste år, på grund af mange misforståelser om etikken i brug af sælskind. Inuit-undtagelsen betyder imidlertid, at EU tillader at handle med grønlandske sælskind der stammer fra traditionelle inuit-fangere, og indtægten fra salget bidrager til fangersamfundenes fortsatte eksistens.
 
Alle køb af sælskindsprodukter ved Mette Kristensen Design leveres med et kontrol- nummer. Med dette kan man spore skindets originale EU import certifikat.
 
Vi synes, at sælskind er et vidunderligt materiale der bør udnyttes, i stedet for at det smides ud eller gemmes i store lagre. Du er velkommen til at deltage i debatten, og stille spørgsmål, i bunden af denne side. 
 
 

 

Kendt fra Passions for Fashion og morgen-tv på TV2

Priser fra 399 kr.

Luffer der holder dig varm på de koldeste dage

Maskulint iPad-etui i garvet sæl-læder

A4-skuldertaske til job eller fritid

Varme vinterfarver

Store sofapuder i mange farver

Det (måske) blødeste iPhone-etui der findes

Sig farvel til kold the, med en thehætte fra Mette Kristensen Design!
Skriv besked...


Navn
Besked

Der er ingen indlæg
Mette Kristensen Design | Egelundend 17, 2. tv, 6705 Esbjerg Ø - Danmark