Dansk
 
English
         
 

Pelse og jakker

Forestil dig det blødeste og mest lækre materiale, du nogensinde har rørt. Gang det med to, og så har du ca. et billede af hvilken følelse du får, med en sælskindspels fra Mette Kristensen Design. Alle pelse er håndsyet af Mette Kristensen i hendes Esbjerg-værksted, hvor hun udvælger de skind der har den bedste kvalitet og struktur til den pels der skal laves.

På denne side kan du se nogle af Mette Kristensen Designs standard-modeller, og du er også altid velkommen i værkstedet i Esbjerg. Her kan du få lavet en lækker, personlig unika-model! 

Pels

Hold dig varm på vinterens koldeste dage med denne stilrene pels fra Mette Kristensen Design. Pelsen er produceret af A-kvalitet skind fra Grønlandssæler, der lever op til EU's importkrav om bæredygtighed og dyrevelfærd. Foer er lavet af 100 pct. silkesatin og med fransk mellemfoer.

Pelsen kan bestilles i alle størrelser, fra XS til XL+. Ved bestilling af pelse i str. XS eller XL (og større), beder vi dig komme og få taget mål i vores værksted, så din pels tilpasses din krop og kommer til at sidde perfekt. Det kræver to prøvninger af 1 times varighed, og er inkluderet i pelsens pris.
Producent: Mette Kristensen Design
39.000,00 DKK
*
stk.
Pels

Pels med universal krave

Denne pels er sammensat af tern i de blødeste sælskind, og farvenuancerne er sammensat, så pelsen får det ultimative look. Pelsen findes i størrelserne XS, S, M, L og XL, men alle pelse tilpasses individuelt. Foret er af 100 pct. silkesatin og med fransk mellemfoer. Ærmerne har opslag af lækkert lammenappa.

Farvevarianter: natur, sort og marineblå.
Producent: Mette Kristensen Design
39.000,00 DKK
*
stk.
Pels med universal krave

Unika-pels

Hvis du vil skille dig ultimativt ud, er der ingen bedre måde end med en helt unik pels fra Mette Kristensen Design. Denne produceres med baggrund i dine ønsker og til din krop, så du bliver den eneste der ejer netop denne pels.
 
Når du køber en unika-pels fra Mette Kristensen Design, er det vigtigt at slutproduktet bliver perfekt, så du kommer til at bære pelsen med glæde i mange år frem. Derfor mødes Mette altid personligt med dig, så vi sammen kan danne et billede af hvilke ønsker der er til stede.
 
Vi mødes tre gange:

Den første gang snakker vi om hvordan modellen skal se ud, så Mette kan påbegynde sit arbejde.

Til anden gang, har Mette produceret en papirmodel på baggrund af de ønsker der blev præsenteret på det første møde. Her kan fantasien få frit spil - alt kan prøves af, og  sammen finder vi den smukkeste og mest stilfulde løsning.
 
Til vores tredje møde, har Mette lavet en model i stout, der er ubleget bomuldslærred. Det er her, vi kan lave de sidste rettelser inden mønsteret overføres til den model, der skal syes i det valgte materiale (typisk sælskind fra Grønland).
 
Prisen vil afhænge fra pels til pels, alt efter hvilke materialer vi finder frem til, og hvilke ønsker den skal opfylde. Du er velkommen til uforpligtende at kontakte os på telefon 53562853, eller med kontaktformularen nedenfor.
 
 
 

Sælskindsbluse

Mette Kristensen Design er klar med denne nye sælskindsbluse, der fås i farverne natur (som på billedet), marineblå og sort. 

Prisen inkluderer forsendelse i Danmark. 
Producent: Mette Kristensen Design
12.800,00 DKK
*
*
stk.
Sælskindsbluse
Mette Kristensen Design | Egelundend 17, 2. tv, 6705 Esbjerg Ø - Danmark